Kringbesturendag
16 maart 2023
Afgelopen zaterdag was de Kringbesturendag van de LOKK. ‛s Morgens was er een lezing door Maaike Bakker over kleuren, kleurcontrasten en wat je allemaal met kleur kunt doen en zeggen. Een volledig verslag hiervan vind je op de LOKK website.
‛s Middags was er een workshop met een ontwerp van Liesbeth ven Loo. Ze had hiervoor gebruik gemaakt van de informatie uit de lezing van die morgen. Ik ben hier niet aan begonnen, omdat ik eerst de waterlelie af wou maken. Ik moest nog 2 delen van het hart van deze bloem. Inmiddels is hij helemaal geklost. Ik moet hem alleen nog in elkaar zetten.
Vogeltje af
9 maart 2023
Het vogeltje voor de kringenpresentatie op de 45-jarig jubileum van de LOKK is af. Althans, ik heb hem net gesteven. Morgen of vanavond van het kussen halen.
Aanstaande zaterdag is de Kringbesturendag van de LOKK. Er is een lezing over kleuren, hoe die elkaar beïnvloeden. Daarna kan je iets klossen, maar ik denk, dat ik de meeldraden van de waterlelie meeneem. Die moet ook af.
Handwerkbeurs in Zwolle
16 februari 2023
Afgelopen weekend was de Handwerkbeurs in Zwolle. Voor de laatste keer in de IJsselhallen. Waar het het volgend jaar zal zijn, is nog een grote vraag. De organisatie is er mee bezig.
Ik heb zaterdag gezellig met andere dames daar zitten klossen. Gelukkig kwamen er veel mensen langs en werden er veel vragen gesteld, die we moesten beantwoorden. De LOKK heeft er redelijk wat leden bij gekregen. De laatste jaren staat de OIDFA er niet meer. Vorig jaar had ik het alleen met mijn man moeten doen. Dat is voor 4 dagen een hele klus en het brengt dan te weinig op. Bovendien moeten nu ook de verenigingen de stand betalen en dat zit er voor OIDFA Nederland niet in.
Voor de Handwerkbeurs had ik een vogeltje voor de Kringenpresentatie tijdens het jubileumfestival van de LOKK opgezet.
Had misschien een van de bloemen op moeten zetten, maar ook dit moet gebeuren. Gelukkig ben ik lekker opgeschoten. Dus misschien zit er nog een bloem in in de nabije toekomst. Ik heb er nog een liggen, die afgemaakt moet worden.
Lace Challenge 2023-2
26 januari 2023
De Lace Challenge loopt nog steeds. Soms loop ik een dag achter. Dat moet ik dan de volgende dag inhalen. Meestal komt het achterlopen doordat ik het op die dag te druk had en/of er niet aan dacht. Vandaag was het steekwoord “reflectie”. Dat kan verschillende dingen betekenen, zoals nadenken over wat je gedaan hebt, maar ook eenvoudig weerspiegeling. Dit keer hoefde ik niet na te denken. 10 jaar geleden had ik een tentoonstelling in Vrijburg. Op de flyer stond een kantwerk van mij: Pijlkruid op een spiegel. Prachtige reflectie.
Verder ben ik bezig met de voorbereiding voor de OIDFA contactdag in maart. Daar kan ik nog niets over vertellen en al helemaal niets laten zien. Daar moeten jullie tot eind maart op wachten. Of als lid of gast naar de contactdag komen.
Weblog archief

De artikelen van 2022 zijn te vinden op Blog 2022, van 2021 op de pagina Blog 2021 en die vanaf november 2019 t/m december 2020 zijn te vinden op de pagina Blog van nov 2019 t/m dec 2020

De oudere artikelen vanaf augustus 2016 t/m oktober 2019 zijn op het het weblog archief te vinden


© 2023 Gon Homburg. Laatst gewijzigd: 16-03-2023